• DAYS02
  • HOURS01
  • MIN14
  • SEC 20

Vervoer

De binnenstad van Nijmegen wordt tijdens de Vierdaagsefeesten door tienduizenden wandelaars en feestgangers bezocht. Daarom adviseren wij je om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer, met de fiets of te voet naar het centrum van Nijmegen af te reizen tijdens deze week.

Openbaar vervoer – je reis plannen

Via de website www.9292.nl kun je eenvouding je reis naar Valkhof Festival plannen, van deur tot deur, met alle vormen van openbaar vervoer. Actuele halte- en stationtijden worden getoond. 

Vanwege de drukte, worden tijdens de Vierdaagsefeesten extra treinen ingezet van Nijmegen naar Den Bosch, Utrecht Centraal en Zwolle. De NS heeft tevens kortingstickets beschikbaar voor de mensen die naar de Vierdaagsefeesten afreizen. Koop je retourticket daarom via deze link en profiteer van 20% korting. 

Auto – parkeren & navigeren

Wil je met de auto naar Nijmegen afreizen? Parkeren kan dan op het transferium bij de Ovatonde in Lent, of bij het transferium bij het Jonkerbosplein. Vanuit daar rijden pendelbussen naar het centrum van de stad.

Kijk voor meer informatie over parkeren van je auto tijdens de Vierdaagsefeesten en transferia op de website van Gemeente Nijmegen.

Carpoolen of blijven slapen?

Heb jij nog geen vervoer of slaapplek en wil je per se die éne artiest zien, maar verhindert de treinregeling dit? Of ga je met de auto en heb je juist een plekje over? Is jouw bank nog niet bezet en vind je het niet erg deze uit te lenen?  Help een mede-muziekliefhebber aan de mogelijkheid om het festival bij te wonen, door je aan te melden voor deze facebookgroep, of plaats het op Blablacar. Door de koppeling met Social Media kun je vooraf zien met wie je rijdt en kun je matchen op gelijke interesses. Dat is veiliger, goedkoper en bovendien leuker. Bij beide platorms is het ook mogelijk om een oproep te plaatsen, mocht je zoekende zijn.